Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13750

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
frituren
vijzelen
bakken
pittig
marineren
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Tahu Gejrot
Gefrituurde tofu in een hete saus
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta

Groente / fruitgerechten

Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus
Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!