Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13897

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
marineren
frituren
vijzelen
pittig
heet
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!