Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13952

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
marineren
stomen
stoven
heet
bbq
vijzelen
gevogelte
pittig
oven
lauw
bakken
blenden
zuur
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Bebek Goreng
Gefrituurde gemarineerde eend
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Tumis Ikan
Gestoofde vis in bouillon met oesterzwammen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!