Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14166

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
zoet
vijzelen
mixen
frituren
zuur
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!