Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14193

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
pittig
heet
frituren
vijzelen
marineren
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!