Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14451

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
frituren
bakken
marineren
heet
vijzelen
oven
zuur
koud
blancheren
zoet
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Kepiting Pedis
Gestoofde krabben in een zeer pittige saus
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Ikan Masak Asem Kuah
Vissoep van kabeljauw en tomaten
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Daging Lada Hitam
Vleesrolletjes van biefstuk met bamboescheute...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!