Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1455

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
bakken
marineren
blancheren
pittig
frituren
koelen
zuur
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Telor Mata Sapi
Gesmoorde spiegeleieren in saus
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Cumi Asin
Gezouten inktvis met mais in een zure stervru...
Download de rijsttafel
Moment geduld!