Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14656

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
zuur
frituren
marineren
stoven
oven
vijzelen
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!