Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14715

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
frituren
pittig
bakken
vijzelen
zoet-zuur
zoet
oven
grillen
koelen
blancheren
blenden
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!