Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15029

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
vis
rijst
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
marineren
bakken
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap

Groente / fruitgerechten

Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!