Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15143

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
heet
frituren
blenden
lauw
bakken
vis
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Tempeh Balado
Gefrituurde tempeh met hete kruiden
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Dadar Djawa Tiga
Hete omelet met groene rawits en lente-ui
Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Taoco Udang
Garnalen met zwarte bonensaus, babymais, tofu...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!