Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15173

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
frituren
vijzelen
pittig
marineren
zoet-zuur
bakken
blancheren
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen

Groente / fruitgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Sayur Rebung
Bamboescheuten en kouseband in een pittige ko...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!