Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15287

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
wokken
stoven
frituren
pittig
bakken
blenden
heet
vijzelen
oven
blancheren
koud
marineren
bbq
zoet-zuur
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Remis Taoco
Gestoomde mosselen in taoco

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sateh Maranggi Purwakarta
Rundersateh met een pittige komkommersaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!