Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15354

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
frituren
heet
zoet
vleesvervanger
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Tahu Tempeh Bacem
Gefrituurde zoete tahu en tempeh
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!