Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15403

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
blenden
marineren
pittig
heet
vijzelen
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!