Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15440

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
vijzelen
heet
rijst
gevogelte
bakken
marineren
stoven
pittig
blancheren
frituren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...

Bijgerechten

Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Gulai Ayam
Pittige kippenpoten gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!