Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15446

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
frituren
rijst
stomen
stoven
bbq
marineren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd

Bijgerechten

Sateh Jamur Goreng Renyah
Gevulde champignons in een krokant jasje
Smoor Ayam Tomat
Gestoofde kip met tomaat
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Kari Asam Berempah Ayam
Gestoofde kip in een pikante kerriesaus
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Seulincah
Pittige salade van komkommer, mango en ananas
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!