Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15474

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bakken
heet
frituren
blenden
zuur
koud
blancheren
lauw
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Sambal Ikan Tenggiri
Gebakken makreel in een hete sambalsaus
Babi Kunyit
Gebakken reepjes varkensvlees met een ketjaps...

Groente / fruitgerechten

Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!