Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15547

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
zoet
vis
marineren
bbq
grillen
bakken
stoven
blenden
heet
vijzelen
zuur
frituren
groente
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Udang Madu Ketjap
Garnalen van de barbecue met honing en een ke...
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Bandeng Kemirie
Makreel in kemiriesaus
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Sambal Goreng Kentang Ikan Teri
Gefrituurde tahu, tempeh en aardappels met zo...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!