Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15638

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
frituren
blancheren
vijzelen
koud
stoven
pittig
heet
marineren
zoet-zuur
koelen
zoet and zuur
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!