Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15674

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stomen
gevogelte
marineren
stoven
zoet
pittig
bakken
heet
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Smoor Ayam Djawa
Gestoofde kip in een kruidige bouillon
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Groente / fruitgerechten

Tauge Masakan
Tauge met prei in ketjapsaus
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!