Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15694

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
zoet
marineren
frituren
oven
pittig
heet
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Tempeh Masak Santen
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksau...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!