Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15731

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
stomen
warm
wokken
pittig
vijzelen
heet
frituren
blenden
bbq
marineren
blancheren
koud
zuur
zoet-zuur
rauw
groente
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Ayam Goreng Pemuda
Gefrituurde kip met een hete sambal
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!