Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16090

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
oven
vijzelen
zoet-zuur
zoet
bakken
marineren
bbq
frituren
stomen
zuur
groente
lauw
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam dan Nasi
Rijst met kip en paprika
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Hati Kentang
Pittige stoofschotel van lever en aardappel
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!