Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16180

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
stomen
heet
gevogelte
frituren
marineren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Ayam Kukus Pedis
Gestoomde pakketjes gevuld met hete kip
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Ayam Putih
Kip gestoofd in kokosmelk met heerlijke kruid...
Tahu Pong Komplit
Gefrituurde tahu en garnalenkoekjes met een h...
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!