Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16329

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
heet
vis
rijst
vijzelen
stomen
stoven
zoet
marineren
oven
zuur
pittig
zoet-zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Sop Udang
Soep met garnalen, zure stervrucht en aardapp...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Ikan Kuah Lada
Makreel en aubergines gestoofd in een zure pe...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!