Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16393

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
blenden
lauw
zoet
heet
vis
stoven
marineren
blancheren
zoet-zuur
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Udang Kuah Asam Pedis Dua
Garnalen in een hete lichtzure saus
Bebotok Rumput Laut
Gestoomde groentepakketjes met garnalen, temp...
Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!