Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16425

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stomen
stoven
vijzelen
oven
heet
bbq
zoet
koelen
zuur
groente
frituren
lauw
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Orak Arik Tahu
Roerbak van tofu met kippengehakt en bamboe
Ayam Putih
Kip gestoofd in kokosmelk met heerlijke kruid...
Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!