Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16454

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
bakken
heet
marineren
bbq
grillen
blancheren
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Baronang Bakar Sambal Ketjap Pedis
Gegrilde dorade met een pittige ketjapsaus
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!