Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16464

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
marineren
pittig
blancheren
stomen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!