Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16489

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
marineren
bakken
blenden
frituren
heet
bbq
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
zuur
groente
lauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Rempah Banka
Gebakken driehoekjes van gehakt
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren

Groente / fruitgerechten

Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!