Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16496

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
frituren
koud
lauw
heet
marineren
bbq
bakken
zuur
rauw
koelen
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Bumbu Rujak Dua
Gebakken kip in een kruidige kokosmelksaus
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Ayam Masak Hijau
Gestoofde kip in een pittige groene saus
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!