Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16502

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
koud
stomen
blancheren
bbq
grillen
marineren
heet
oven
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Pepes Ayam
Gegrilde pakketjes met kipfilet van de barbec...
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Tumis Brokoli Dua
Roerbak van broccoli

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!