Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16530

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
frituren
stoven
blancheren
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!