Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16545

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
vijzelen
bbq
grillen
stomen
blenden
stoven
heet
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet
Ayam Opor
Gekookte kip in saus
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!