Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16548

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
vijzelen
marineren
bbq
oven
stoven
zuur
grillen
frituren
heet
bakken
rauw
lauw
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Ayam dan Nasi
Rijst met kip en paprika
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Udang Besar Panggang
Grote garnalen in een romige saus
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Ikan Sambal Mangga
Gebakken red snapper met sambal van mango
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!