Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16641

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
frituren
oven
bakken
koud
lauw
heet
marineren
bbq
blenden
pittig
zoet-zuur
koelen
vijzelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...

Groente / fruitgerechten

Cah Andewi
Andijvie met kruiden
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!