Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16812

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
vijzelen
stoven
heet
vis
groente
vleesvervanger
frituren
marineren
zuur
rauw
stomen
blancheren
koud
pittig
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Ayam Smoor Laksa
Gesmoorde kip met su-un
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Tumis Kapri Manis dan Udang
Geroerbakte sugar snaps met garnalen
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!