Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16854

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
heet
vijzelen
stoven
marineren
blancheren
bbq
oven
bakken
vis
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Omelet Udang Saus Tomat
Omelet met garnalen, champignons en tomatensa...
Sambal Goreng Cumi Tempeh
Gestoofde inktvisringen met tempeh en peteh

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!