Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17027

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
pittig
gevogelte
frituren
vijzelen
heet
vis
vleesvervanger
zuur
koud
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Goreng Bawang Putih
Krokant gebakken kip met knoflook
Rempah Banka
Gebakken driehoekjes van gehakt
Rendang Pedis
Gestoofd, pittig rundvlees in kokosmelk
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Taoco Udang
Garnalen met zwarte bonensaus, babymais, tofu...
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!