Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17177

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
vijzelen
marineren
bbq
grillen
stoven
lauw
pittig
heet
frituren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Sateh Daging Cincang
Spiesjes van rundergehakt met pindasaus
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!