Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17260

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
heet
koken
stoven
hartig
oven
bbq
grillen
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Ayam Bakar Kuning
Pikante kip van de barbecue
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Pacri Nanas
Ananas in kruidige kokosmelksaus
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!