Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17388

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
marineren
bbq
vijzelen
stomen
stoven
frituren
pittig
zoet
blancheren
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur
heet

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gembe...
Rendang Kalio
Pittig, maar zoet rundvlees in kokosmelk
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!