Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17492

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
warm
hartig
vijzelen
heet
frituren
zoet-zuur
marineren
stomen
zoet
bbq
blenden
lauw
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Daging Rawon Tiga
Gesmoorde, kruidige runderlappen met keluwak
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!