Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1961

Deze rijsttafel is geschikt voor 17 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
zoet
marineren
bbq
stoven
heet
frituren
oven
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!