Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2118

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
bbq
pittig
vijzelen
frituren
grillen
stomen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Sambal Goreng Telor
Gefrituurde eieren met een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Woku di Blanga
Makreel gestoomd in bananenblad

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!