Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3426

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
marineren
frituren
stoven
koelen
koud
lauw
heet
oven
vijzelen
bakken
blenden
blancheren
zoet-zuur
zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Ayam Kering
Droog gebakken pittige kip met sherry
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!