Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3515

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
frituren
bakken
blenden
marineren
lauw
zoet
oven
bbq
koelen
zoet-zuur
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ikan Santen
Kabeljauw in kokosmelksaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!