Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3568

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
frituren
stoven
marineren
oven
grillen
vijzelen
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
zoet
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Oseng Labu Siam Jagung
Roerbak van chayote en mais met zoute visjes

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!