Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3587

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
pittig
stoven
bakken
blenden
heet
marineren
frituren
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Tumis Remis Pedis Manis
Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...

Groente / fruitgerechten

Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Sayur Asem Kacang Merah
Soep van runderpoulet en bruine bonen

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!